2012. július 4.

Wishlist!

Sziasztok!


A fényképezőgép hiányra tekintettel össze állítottam az én kívánságlistámmal. Már régóta szerettem volna megírni de sosem szedtem össze főleg a lustaság miatt. Úgyhogy most átgondoltam és végül összeszedtem. Lesz benne minden. Kezdjük




MAC rúzs. Mégpedig ez a gyönyörű árnyalat ami a Crosswires névre hallgat. Iszonyatosan szép szín. Mindig is szerettem volna egy MAC rúzst de drágának találom. Viszont már közel járok hozzá. Jövőre már lesz munkám(sulis szakmai gyakorlat de legalább nem csak nyáron hanem 2 évig folyamatosan) és szerintem szülinapomra meglepem magam vele. :)



Szintén MAC. Egy pirosító mégpedig a Buff árnyalat. Nagyon szép,natúr pirosító. Ezt is megveszem egyszer..




Pink Sugar parfüm.
Már vagy 2-3 éve mikor először szagoltam. Egyszerűen tökéletes. Vattacukor illatú,1 fújás jó sokáig tart,és messziről is érezni. Barátnőimen már tapasztaltam :)
Mondjuk vicces hogy hivatalosan virágos-gyümölcsös illatú.Na mindegy. 
Őt tényleg nemsokára megveszem ugyanis idén megkapom az első fizumat és szülinapomra megveszem magamnak :) Kértem már egy csomószor szülinapra,meg karácsonyra de drágállták. Én viszont nem fogom. Sőt. Hogy ne az legyen hogy pont akkor fogy el amikor nem lesz pénzem rögtön a 100 ml-eset fogom megvenni. Egész nap ezt fogom szagolgatni.


Asszimetrikus ruha. Ehhez hasonlót szeretnék csak más színben. Valami szép,szolid színben.


Teafilter tartó. Nagyon sokat teázok,rengeteg fajta van itthon,de így hogy saját dobozukban van nem túl praktikus úgyhogy szeretnék egy ilyen tartót nekik. Már ki is néztem egyet. 4 rekeszes és csak 2000 ft.




Platformos cipő. Ez is nagyon nagyon nagyon tetszik de nem hiszem hogy találok ugyanilyet. Viszont találtam egyet ici-picit vastagabb és kisebb sarokkal és kisebb platformmal. Maga a cipő fekete,a platform és a sarok fa szerű,és mindkét cipő oldalán van egy kis virág. Nem drága. Nem tudom miért nem vettem meg akkor. 




Fényképezőgép. Ehhez hasonlót szeretnék. A lényeg hogy többet tudjon mint egy sima digitális gép de nem kell profi gép mint egy fotósnak. 


Vaddisznósörte hajkefe. Rengeteg jót olvastam róla úgyhogy nagyon szeretnék egyet. Állítólag szülinapomra megkapom. 


Ennyi lenne egyenlőre. 

Nektek van kívánságlistátok? Vagy olyasmi amit nagyon-nagyon szeretnétek?

Sziasztok ! : )




3 megjegyzés:

  1. Szia! Most találtam rá a blogodra, nagyon tetszik, úgyhogy fel is iratkoztam. :)
    Ha van kedved, nézz be hozzám is: http://roseballerina.blogspot.hu/
    Rose :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm hogy feliratkoztál és örülök hogy tetszik :)
      Én is feliratkoztam hozzád :)

      Törlés
  2. Szia.Tetszik az oldalad :) Tudom,hogy régen posztoltál,de nekem is ez a kivánságlistám.Remélem a tied már valóra vált tavaly óta.Ezek közül nekem csak a cipő van meg,csak abban különbözik,hogy nyitott orrú :) Ez volt álmaim cipője és végre megtaláltam nagy keresgélés után :D Ha még nem találtad volna meg,akkor további sok szerencsét :)

    VálaszTörlés